Кличко звільнив свого заступника Слончака за інцидент з поліцейськими

 

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що звільнив заступника голови КМДА Володимира Слончака, проти якого відкрили справу за побиття поліцейського.

Про це міський голова заявив на брифінгу в понеділок, 27 квітня.

Кличко звільнив Слончака за вчорашній інцидент з поліцейським.

“Хочу повідомити, що я звільнив заступника голови КМДА Володимира Слончака. Думаю, ви бачила в новинах, що відбулося вчора пізно ввечері. Я не дозволю дискредитувати міську владу – в першу чергу тим, хто її представляє”, – цитує Кличка “РБК-Україна”.

Він заявив, що посадовець має відповідати за свої дії.

Як інформувала “Новинарня“, в ніч на 27 квітня у Києві затримали заступника голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень Володимира Слончака.

У понеділок, 27 квітня, поліція відрапортувала, що відкрила кримінальне провадження за фактом погрози або насильства щодо працівника правоохоронного органу.

Читайте також:
У Києві чоловік викрав автомобіль патрульних та поранив поліцейську

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.