Заступник мера Києва вночі напав на патрульних, Кличко відреагував

 

У ніч на 27 квітня у Києві затримали заступника голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень Володимира Слончака. Мер столиці Віталій Кличко заявив, що кадрове рішення щодо його заступника вже ухвалене.

Про це повідомляє “Київ Оперативний”.

За наявними даними, патрульні зупинили автомобіль Mercedes із номером AA2626EK, за кермом якого перебувала депутат Київради Людмила Костенко, через вимкнені фари.

На пасажирському сидінні перебував Володимир Слончак, який почав хизуватися своєю посадою та погрожувати поліцейським, заявляючи, що “завтра вас тут і слєда нє будєт”.

Після цього пасажир вийшов із авто і почав чіплятися до патрульного, а потім застосував щодо нього фізичну силу.

Чиновника затримали, а поліцейському викликали “швидку” й госпіталізували із травмою.

Водійка Людмила Костенко відмовилася проходити тестування на стан сп’яніння. Автомобіль відправили на штраф-майданчик.

Вранці в понеділок, 27 квітня, мер Києва і голова Київської міськдержадміністрації Віталій Кличко оголосив про ухвалення рішення щодо свого заступника Володимира Слончака, затриманого за напад на поліцейського.

“Друзі! Рішення щодо заступника голови КМДА Володимира Слончака я ухвалив, як тільки дізнався про інцидент, що стався за його участі в неділю пізно ввечері. Сьогодні все буде оформлено документально”, – написав Кличко у фейсбуці.

При цьому мер Києва не уточнив, що саме вирішив щодо чиновника, проте анонсував брифінг, який має відбутися у понеділок, 27 квітня, о 12:00.

Читайте також:
У Києві чоловік викрав автомобіль патрульних та поранив поліцейську

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна