Поліція Києва відкрила провадження щодо заступника Кличка

 

Поліція відкрила кримінальне провадження після інциденту заступника голови КМДА Володимира Слончака із патрульними поліцейськими.

Про це в понеділок, 27 квітня, повідомили в пресслужбі поліції.

Як зазначають у відомстві, вчора в Києві поліцейські зупинили автомобіль, оскільки водійка не ввімкнула фари у темну пору доби.

Під час спілкування патрульні запідозрили, що жінка керує транспортним засобом у стані сп’яніння, однак від проходження тесту на драгері вона відмовилася.

Поліцейські склали на правопорушницю адміністративний протокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

“При оформленні  адмінматеріалів із машини вийшов нетверезий  пасажир, який агресивно себе поводив та після неодноразових зауважень почав погрожувати патрульному і вдарив його. Як з’ясувалося пізніше, зловмисник – заступник голови Київської міської державної адміністрації”, – йдеться в повідомленні.

Правоохоронця доставили до медичного закладу для надання необхідної допомоги.

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

“Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України”, – інформують речники поліції.

Правопорушнику загрожує до п’яти років ув’язнення.

Як інформувала “Новинарня“, в ніч на 27 квітня у Києві затримали заступника голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень Володимира Слончака.
Мер столиці Віталій Кличко заявив, що кадрове рішення щодо його заступника вже ухвалене.

Читайте також:
У Києві чоловік викрав автомобіль патрульних та поранив поліцейську

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.