Уряд призначив заступників міністрів у Мінфін і Мінветеранів

 

Кабінет Міністрів призначив Олександра Порхуна першим заступником міністра у справах ветеранів, Юрія Драганчука – заступником міністра фінансів.

Відповідні документи опубліковані в четвер, 23 квітня, на Урядовому порталі.

Згідно з розпорядженням № 432-р Порхуна призначено першим заступником міністра у справах ветеранів, а розпорядженням № 433-р Драганчука – заступником міністра фінансів.

Крім того, розпорядженням № 434-р Микиту Лагуніна призначили заступником голови Державного агентства інфраструктурних проєктів України з дати початку фактичного виконання ним посадових обов’язків строком на п’ять років з оплатою праці відповідно до законодавства, встановивши випробування строком на шість місяців.

Олександр Порхун – колишній командир 13-го окремого аеромобільного батальйону 95-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ. Воював на Донбасі та в 2015 році отримав звання Героя України за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народові.

Юрій Драганчук раніше був радником міністрів фінансів.

Читайте також:
“Шахтар-2” в уряді: для розв’язання проблем свого бізнесу Ахметов домовився із Зеленським, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна