Петиція про звільнення з посади Єрмака набрала 25 тисяч підписів

 

Петиція про звільнення з посади і притягнення до кримінальної відповідальності голови офісу президента Андрія Єрмака набрала 25 тисяч голосів.

Документ був оприлюднений на сайті президента 1 квітня, станом на 12:00 23 квітня він зібрав 25 тис 92 голоси.

Ініціатор петиції: Ярослав Іванов.

“Після призначення Андрія Єрмака керівником Офісу Президента різко пришвидшився процес капітуляції України перед Росією. Глава Офісу має тісні контакти із заступником глави адміністрації Путіна – Козаком, який є автором “примирення” Придністров’я та Молдови… Такий самий сценарій Росія прагне реалізувати і в Україні, а його провідником тут є Андрій Єрмак. Незадовго після призначення Єрмака на посаду глави офісу ррезидента він, разом із Кучмою, підписався під створенням так званої Консультативної Ради в рамках ТКГ у Мінську”, – йдеться в документі.

Після того, як петиція набрала 25 тисяч підписів, президент Зеленський має розглянути цей документ.

“Якраз сьогодні о 14.00 Шевченківський суд розглядає мою скаргу на СБУ з вимогою відрити кримінальне провадження за фактом Мінської зради Єрмака і Кучми. Ще одна нагода перевірити, на чиєму боці суд: закону і народу чи влади, якій байдужі і закон, і народ”, – пише на сторінці у фейсбуці нардеп від “Євросолдірності” Володимир В’ятрович.

Як інформувала “Новинарня“, В’ятрович подав до суду через відмову СБУ і ДБР розслідувати дії Єрмака у Мінську.

Читайте також:
Консультантом Єрмака став політтехнолог Подоляк, який раніше працював із “Регіонами”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна