“ДНР” заявила про першу смерть від коронавірусу

 

Угруповання “ДНР” повідомило про перший летальний випадок від коронавірусної інфекції на окупованій Донеччині.

Про це в середу, 22 квітня, повідомили сепаратистські ЗМІ з посиланням на тамтешнє “міністерство охорони здоров’я”.

“У “ДНР” зареєстрований перший летальний випадок від COVID-19. Пацієнт 60-ти років надійшов до установи охорони здоров’я вже у важкому стані з початковим діагнозом пневмонія. Під час лікування був проведений забір біоматеріалу для дослідження на коронавірусну інфекцію, на жаль, пацієнта врятувати не вдалося”, – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що про першу смерть від коронавірусу на окупованому Донбасі раніше повідомляло Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

За даними відомства, пацієнт помер у лікарні окупованого міста Амвросієвка ще 4 квітня, але бойовики замовчують цей факт.

Як інформувала “Новинарня“, за інформацією СБУ в Луганську та Кадіївці станом на початок квітня померло 13 осіб із ознаками захворювання на COVID-19.

3 квітня українські силовики почали розслідування щодо приховування ватажками так званої “ЛНР” фактів захворювання на Covid-19 на тимчасово окупованій території.

Читайте також:
У Луганську минулого тижня померли 9 осіб з ознаками COVID-19, – розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна