У Луганську та Кадіївці померли 13 осіб з ознаками COVID-19, – СБУ

 

За інформацією Служби безпеки України, на цей момент в окупованому Луганську та Кадіївці померло 13 осіб із ознаками захворювання на COVID-19.

Про це в п’ятницю, 3 квітня, йдеться в повідомленні пресцентру СБУ.

За інформацією спецслужби, окупанти приховують ці факти. Відтак, місцеве населення не володіє достовірною інформацією про ситуацію в регіоні та наражає себе на смертельну небезпеку.

За оперативними даними, хворих на “ГРВІ” на тимчасово окупованих територіях наразі нараховується близько 10 тисяч осіб. 

“Більшість з них не отримує належної медичної допомоги і перебуває вдома через брак ліжко-місць у медичних закладах. У той же час окупаційною адміністрацією РФ в Донецькій та Луганській областях всі сили кинуті на убезпечення розповсюдження хвороби серед військового контингенту, що знаходиться під управлінням командування країни-окупанта”, – заявляють в СБУ.

Співробітники СБУ констатують порушення ватажками псевдоутворення конституційних прав громадян на тимчасово окупованій території Луганщини.

Читайте також:
У Луганську минулого тижня померли 9 осіб з ознаками COVID-19, – розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна