Негода спричинила масштабне ДТП під Києвом: є загиблі та травмовані

 

Внаслідок негоди на під’їзді до Києва сталася масштабна ДТП, є загиблі та травмовані.

Про це в четвер, 16 квітня, повідомили в пресслужбі патрульної поліції у фейсбуці.

Інцидент стався на автодорозі “Київ-Ковель-Ягодин” за 55 кілометрів від Києва.

“Через негоду на автодорозі М-07, “Київ-Ковель-Ягодин” (55-й кілометр під’їзду до Києва) сталася серйозна ДТП за участю шести автомобілів (чотири вантажних і два легкових), є загиблі та травмовані. Наразі рух на цьому відрізку перекрито в обох напрямках”, – повідомили у поліції.

Повідомляється, що ДТП трапилася через недостатню видимість на дорозі в результаті пилу, який здійнявся вгору внаслідок сильного вітру.

“Попереджаємо про сильні пориви вітру у столиці та на її околицях. Прохання до учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними. Якщо є змога, відкладіть заплановану поїздку. Якщо ви вже в дорозі – зупиніться й перечекайте негоду. Пішоходи, без нагальної потреби не виходьте на вулицю”, – зазначили у патрульній поліції.

Читайте також:
У Києві – штормовий вітер і пилова буря: пояснення синоптика. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна