Радником Авакова став колишній заступник голови СБУ Бухарєв

 

Радником міністра внутрішніх справ призначили генерал-полковника Владислава Бухарєва.

Про це в четвер, 16 квітня, повідомили у пресслужбі Міністерства внутрішніх справ.

Владислав Вікторович Бухарєв народився на Сумщині. У 1992 році закінчив Київське вище військове інженерне училище зв’язку за кваліфікацією — інженер-зв’язківець. У 1994 році закінчив Інститут підготовки кадрів Служби безпеки України. У 2018 році захистив ступінь кандидата юридичних наук в Сумському державному університеті.

З 1992-го по 2007 рік працював в СБУ на оперативних посадах. З 2007-го по 2010 рік — очолював податкову міліцію.

У вересні – листопаді 2019 року та у березні – липні 2014-го Бухарєв працював першим заступником голови СБУ – начальником Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю.

У червні 2019 року президент України Володимир Зеленський призначив Владислава Бухарєва очільником Служби зовнішньої розвідки. Він пробув на посаді глави зовнішньої розвідки близько трьох місяців.

Бухарєв був народним депутатом VІІІ скликання (фракція “Батьківщина”), має військове звання генерал-полковник та спеціальне звання – генерал-лейтенант податкової міліції.

Нагороджений орденами “За заслуги” II та III ступенів, відомчими відзнаками та медаллю ФСБ РФ “За боевое содружество”.

Читайте також:
“Не лише медаль ФСБ”. У нового голови СЗР Бухарєва знайшли ознаки незаконного збагачення і дружбу з “Кварталом”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна