Вибори у США: Сандерс підтримав Байдена у президентських перегонах

 

Сенатор від штату Вермонт Берні Сандерс, що вийшов із президентських перегонів, офіційно підтримав кандидатуру свого колишнього суперника Джо Байдена.

Про це повідомила CNN у понеділок, 13 квітня.

“Я прошу всіх американців, усіх демократів, усіх незалежних, прошу багатьох республіканців об’єднатися в цій кампанії, щоби підтримати вашу (Байдена, – “Н”) кандидатуру, яку я підтримую. Ми маємо зробити все, щоби перемогти того, кого я особисто вважаю найбільш небезпечним президентом у сучасній історії цієї країни”, – сказав Сандерс.

Критикуючи чинного президента Донаьда Трампа, він наголосив, що ігнорування ним попереджень фахівців про небезпеку коронавірусу призвело до епідемії в США.

Джо Байден водночас подякував за підтримку і зазначив, що він потребуватиме підтримки Сандерса не лише під час президентської кампанії, а й для державного управління.

Нагадаємо, президентські вибори у США заплановані на 3 листопада. Кандидатом від “Республіканської партії” ймовірно виступить чинний президент Дональд Трамп.

Як інформувала “Новинарня“, сенатор від штату Вермонт Берні Сандерс вийшов із перегонів за висунення кандидатом в президенти США від “Демократичної партії” 8 квітня.

4 березня мільярдер, медіамагнат і колишній мер Нью-Йорка Майкл Блумберг оголосив, що виходить з боротьби за крісло президента США. Він заявив, що підтримує Байдена.

Читайте також:
Експосол Валерій Чалий: У відносинах зі США треба шукати повернення безпекового наративу, а не корупційного

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна