У зв’язку з епідемією в ОРДЛО припинили вивозити людей у Ростовську область для отримання паспортів РФ

 

Сепаратистські угруповання Донецька й Луганська у зв’язку з епідемією коронавірусу призупинили перевезення жителів ОРДЛО до Ростовської області Росії, де ті отримували паспорти РФ.

Про це сепаратистські ЗМІ так званих “ДНР” і “ЛНР” повідомили ввечері 10 квітня.

“У зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією щодо поширення коронавірусної інфекції з 13 квітня тимчасово призупиняється виїзд [так заних] “громадян ДНР” у Російську Федерацію за отриманням російських паспортів. При цьому прийом документів на отримання громадянства Російської Федерації і їх розгляд триває”, – заявили зокрема в адміністрації т.зв. “глави ДНР”.

Аналогічні повідомлення надійшли і від маріонеткової адміністрації в Луганську.

Зазначається, що поїздки відновляться після нормалізації епідситуації.

За даними сепаратистів, на території ОРДО нібито зафіксовано 18 випадків захворювань на COVID-19, в ОРЛО – сім. Українські спецслужби вважають, що ці дані занижені, та заявляють про загиблих на непідконтрольній території.
В умовах епідемії коронавірусу Росія закрила кордони, крім відрізку кордону з окупованою територією українського Донбасу.

Читайте також:
Ватажок “ДНР” Пушилін не збирається скасовувати парад на 9 травня

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна