У російській тюрмі погіршилося здоров’я “українського диверсанта” Дудки

 

Засуджений у “справі українських диверсантів” український політв’язень Володимир Дудка зателефонував синові з російської колонії, привітав його з днем ​​народження і розповів про стан здоров’я.

Про це Ілля Дудка написав у фейсбуці в середу, 8 квітня.

“Телефонував батько – вперше за 3 роки, він мене привітав із днем народження. У нього все без змін… Зі здоров’ям дуже погано – вчора тиск піднявся до 200/110, сьогодні 170/100″, – написав він.

Він також висловив своє розчарування щодо відсутності комунікації з родичами політв’язнів.

“Прочитав новину на сторінці офісу президента України, що домовилися про новий обмін… А про політв’язнів – ні слова, як і весь останній час. Усе стихло. Обіцянка президента Володимира Зеленського не виконана, скільки чекати і чи варто чекати наступного “треку” не відомо, так як комунікації з родичами політв’язнів немає ніякої”, – зазначив Ілля Дудка.

Нагадаємо, 9 листопада 2016 року в Севастополі затримали колишніх співробітників кримського аналітичного центру “Номос” Дмитра Штиблікова і Олексія Бессарабова, а також їхнього близького друга, відставного офіцера ВМСУ Володимира Дудку. Усіх трьох звинуватили в підготовці диверсій в окупованому Криму на замовлення української розвідки.
Севастопольський міський суд 4 квітня 2019 року засудив Дудку і Бессарабова до 14 років в’язниці. Своєї вини вони обоє не визнали.
Після етапу, з 29 грудня 2019 року Володимир перебуває в колонії №11 Ставропольського краю РФ.

Як інформувала “Новинарня“, політв’язень із Криму Володимир Дудка на етапі до російської колонії захворівї на коросту.

Читайте також:
Політв’язні Дудка і Бессарабов в РФ постаріли з виду на 10-15 років, – консул

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна