“Підкорила мільйони”: офіс президента привітав Ірину Білик із ювілеєм

 

У понеділок, 6 квітня, офіс президента України офіційно привітав 50-річну співачку Ірину Білик із ювілеєм.

“Вітаємо з ювілеєм народну артистку України Ірину Білик. Своїми піснями вона підкорила серця мільйонів шанувальників і стала справжньою королевою української поп-музики. Пісні Ірини наспівують усі, незалежно від віку, бо вони – про красу, гармонію та кохання. Бажаємо натхнення, нових вдалих проектів та якомога більше прекрасних творів!”, – йдеться у повідомленні на сторінці ОПУ в фейсбуці.

Таким чином офіс президента вперше привітав артиста з днем народження.

Журналіст і колишній народний депутат Сергій Висоцький прокоментував цей допис від офісу президента: “Скільки коштує замовити таку послугу? Вітання Зеленського по радіо входить у пакет?”.

Користувачі соцмережі також активно реагують на це привітання.

Як інформувала “Новинарня“, наприкінці 2019 року речниця президента Володимира Зеленського Юлія Мендель заявила, що депутати від фракції “Слуги народу” постійно потрапляють в скандали, “проте це цілком нормально”.

Читайте також:
ФБ-конфуз: офіс Зеленського переплутав візит у Латвію з Литвою. І почав терти коментарі

Якщо депутат із “СН “зашкварюється”, відчуваю провину на собі, – Зеленський про “собак за газ”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.