ФБ-конфуз: офіс Зеленського переплутав візит у Латвію з Литвою. І почав терти коментарі

 

Пресслужба президента Володимира Зеленського, звітуючи про візит шефа до Латвії, переплутала назву цієї країни з Литвою.

“Офіційний візит Володимира Зеленського до Республіки Литва – найкращі кадри”, – було зазначено в дописі на ФБ-сторінці офісу президента України, хоча цього дня, 16 жовтня, Зеленський відвідав з офіційним візитом Латвійську республіку.

Користувачі соцмережі зробили із помилкового допису ОП скріншоти й почали висміювати “дитячу” помилку пресслужби президента в коментарях.

Після цього працівники офісу Зеленського лише посилили конфуз: вони почали знищувати коментарі до цього допису, в яких був згаданий ґандж. Понад те, СММники ОП взялися знищувати мультпліковані обурені коментарі про те, що на цій сторінці знищують коментарі про знищені коментарі.

Зрештою коментарів про недолугість пресслужби стало так багато (понад 250), що розпорядники ФБ-сторінки офісу президента перестали на них реагувати.

При цьому історія редагувань допису про Зеленського в “Литві/Латвії” збереглася. Згодом пост було видалено взагалі, потім – поновлено.

При цьому, після додаткових зауважень, “Республіку Литву” виправили на “Республіку Латвію”, хоча офіційна назва країни зі столицею в Ризі – “Латвійська Республіка”.

Уїдливі коментатори продовжують цікавитися, яка погода сьогодні у Вільнюсі, коли президент поїде дивитися на кенгуру в Австрію, чи ризикне він відвідати Уругвай/Парагвай тощо.

Читайте також:
Безсмертний про три проблеми нової влади: нефаховість, інституційна нездалість, робота на Росію

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна