Звільнені українські моряки пройдуть лікування і реабілітацію в Латвії

 

У Латвії проходитимуть реабілітацію та лікування українські моряки, які нещодавно повернулися з російського полону.

Про це у середу, 16 жовтня, заявив Володимир Зеленський, передає пресслужба президента.

“Надзвичайно важливою для нас є допомога у гуманітарних питаннях. Це і реабілітація наших захисників у медичних закладах Латвії, і вантажі гуманітарної допомоги, й організація відпочинку для українських дітей, які втратили батьків унаслідок війни на сході України. Нещодавно уряд Латвії запросив на реабілітацію та лікування українських моряків, які повернулися з полону”, – сказав він на спільному брифінгу з латвійським колегою Егілсом Левітсом в Ризі.

Левітс підтвердив, що у Латвії проходитимуть лікування українські моряки, та заявив про продовження роботи програми реабілітації українських військових.

Як писала “Новинарня“, надання медичної допомоги в Латвії особам, які отримали тілесні ушкодження під час бойових дій на сході України, розпочалося 2014 року. Донині в Латвії допомогу отримали 56 українців

Читайте також:
Пластичні хірурги з Канади безкоштовно оперуватимуть українських військових у Львові

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна