Коронавірус виявили у вісьмох народних депутатів, – Качура

доповнено

Народний депутат від фракції “Слуга народу” Олександр Качура назвав кількість хворих на COVID-19 у Раді та сказав, із ким контактувала заражена нардепка Ганна Скороход.

Про це він повідомив у Telegram-каналі в понеділок, 6 квітня.

“За результатами епідеміологічних розслідувань випадків захворювання COVID-19, у Верховній Раді підтверджені випадки зазначеної хвороби у народних депутатів: Борт Віталій  – “Опозиційна платформа – За життя”, Ватрас Володимир – “Слуга народу”, Горбенко Руслан “Слуга народу” (вилікувався), Кисельов Ігор – “ОПЗЖ”, Лукашев Олександр – ОПЗЖ, Рудик Сергій – позафракційний, Скороход Ганна – позафракційна, Шахов Сергій – “Довіра” (вилікувався)”.

Качура зазначив, що із хворою Скороход контактували Гео Лерос (“Слуга народу”), Ігор Васильківський (“Слуга народу”),  Володимир В’ятрович (“Європейська солідарність”), Ніна Южаніна (“Європейська солідарність”), Олександр Санченко (“Слуга народу”), Ахтем Чийгоз (“Європейська солідарність”), Ольга Саладуха (“Слуга народу”).

Водночас нардеп Володимир В’ятрович заявив, що його колега по парламенту Ганна Скороход не сиділа у залі Ради там, де їй було визначено. Тому інформація про ймовірну загрозу зараження на COVID-19 його однопартійцям не відповідає дійсності.

“Яскравий приклад як формальний підхід до вирішення проблеми заміняє реальний. Шукають і попереджають про небезпеку зараження депутатів, які сиділи біля депутатки Скороход. При цьому ніхто не намагається з’ясувати, де саме сиділа Скороход. Задовольняються інформацією щодо того, де вона мала би сидіти. Панове, Анна Скороход не сиділа визначеному їй місці. То ж насправді під загрозою не я, Южаніна, Чийгоз, Лерос… а зовсім інші люди“, – написав В’ятрович у фейсбуці.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна