В Україні випробували ракету “Вільха-М” із ураженням цілі на відстані 120 км. ВІДЕО

 

Державне Київське конструкторське бюро “Луч” провело чергове успішне випробування ракети “Вільха-М” – в умовах замкнутого циклу вперше досягнули ураження цілі на відстані 120 км.

Про це у середу, 1 квітня, повідомив секретар РНБО Олексій Данілов у фейсбуці.

“Ніякий коронавірус не зупинить виконання української ракетної програми! Маємо гарну новину – ДККБ “Луч” 30-31 березня проведено чергове успішне випробування ракети “Вільха-М”. Вперше в Україні в умовах замкнутого циклу досягнуто ураження цілі на відстані 120 км. Незважаючи на складні метеоумови, за яких відбувалися випробування, усі запуски були успішними”, – повідомив Данилов.

За інформацією секретаря РНБО, реалізація української ракетної програми проходить за активної участі Міністерства оборони України та Генерального штабу ЗСУ.

Нагадаємо, Київське конструкторське бюро “Луч” відвантажило Збройним силам України 28 ракет “Вільха”, які серійно виготовляються на цьому підприємстві. 

Як повідомляла “Новинарня“, нещодавно українському війську передали модернізований винищувач МіГ-29.

Читайте також:
За стандартами НАТО: на Рівненщині модернізували машину управління вогнем артилерії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна