У ВМС призначили службову перевірку щодо офіцера, якого вербувала ФСБ

 

Секретна інформація офіцером Військово-Морських сил Збройних сил України, якого викрили на спілкуванні з представниками ФСБ РФ, не передавалася. Наразі триває службова перевірка.

Про це у вівторок, 31 березня, повідомляє служба зв’язків із громадськістю Командування ВМС ЗСУ.

“Як зазначено в офіційному повідомлені СБУ, секретна інформація офіцером Військово-Морських Сил ЗС України не передавалася. Даний військовослужбовець не обіймає посаду заступника командувача ВМС ЗС України”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що командувачем українського флоту призначена службова перевірка, “за результатами якої будуть прийняті відповідні рішення”.

Як інформувала “Новинарня“, у вівторок, 31 березня, Служба безпеки України заявила, що виявила і задокументувала факт, що високопосадовець ВМС України підтримував постійні контакти з діючими кадровими співробітниками ФСБ РФ.
Контакти відбувалися під час особистих зустрічей у тимчасово анексованих Криму і Севастополі, куди військовий здійснював систематичні виїзди до рідних, а також мобільним зв’язком.

Читайте також:
СБУ викрила вербування спецслужбами Росії трьох мешканців Сумщини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.