У Чернігові правоохоронці затримали військового на збуті канабісу

 

У Чернігові військова прокуратура затримала старшого сержанта ЗСУ на збуті наркотиків.

Про це повідомляє у понеділок, 30 березня, пресслужба військової прокуратури Центрального регіону України у фейсбуці.

“30 березня за процесуального керівництва військової прокуратури Чернігівського гарнізону Центрального регіону України в рамках кримінального провадження за ст. 307 ч. 1 КК України викрили і затримали після збуту наркотичних засобів фельдшера медичного пункту однієї з військових частин, дислокованої на Чернігівщині”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 24 березня старший сержант Збройних сил України продав канабіс цивільному. Через декілька днів, під час повторного збуту коноплі, військового затримали.

Під час санкціонованого обшуку, проведеного за місцем мешкання військовослужбовця, виявили інші наркотичні засоби, а також боєприпаси – патрони різного калібру.

Санкція ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Як інформувала “Новинарня“, нещодавно за продаж канабісу нацгвардієць отримав два роки дисбату.

Читайте також:
На Львівщині СБУ затримала поліцейських, які поширювали наркотики для покращення “результатів роботи”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна