Батько Гандзюк – до Зеленського: Чому ви мовчите, коли нова генпрокурор молотком ламає розслідування вбивства Каті?

 

Віктор Гандзюк
лікар, батько вбитої громадської діячки Катерини Гандзюк (Херсон)

(FB)

Шок.

Володимир Зеленський, те, що новий генпрокурор Венедіктова починає свій шлях на посаді з брехні по справі вбивства моєї доньки, Катерини Гандзюк – це відверта ганьба, про яку я не збираюсь мовчати.

Чому я маю мовчати, коли весь день читаю радісні пости адвокатів Мангера, людини яка має офіційну підозру в організації вбивства Каті?

Чому я маю мовчати, коли читаю брехню генпрокурора про те, що вона не забирала справи в прокурора, який весь цей час “копав” херсонський кримінал і нарешті робив щось нормальне у справі Каті?

Чому я маю мовчати, коли читаю брехню, що новий генпрокурор нічого не забирала (ідеться про справи, які курирував і розслідував заступник генпрокурора Віктор Трепак, тепер передані іншому заступнику – “Н”), якщо я бачу офіційний документ, що Венедіктова призначила нового куратора по цій справі?

Чому я маю мовчати, коли я вже казав, що в прокурорів і так мало часу, що потрібно поспішати, бо з кожним днем і місяцем шанси на справедливість тануть, як арктичні льодовики від глобального потепління?

Чому я маю мовчати, якщо очевидно, що в нового куратора просто немає часу розбиратися у сотнях прізвищ кримінального ОПГ, що роками вбивало людей на Херсонщині?

Чому я маю мовчати, якщо ви мені особисто обіцяли результат, а зараз ваша протеже за один день робить цей результат ще на місяці вперед недосяжним?

Чому я маю мовчати, коли прокурор, який перший серйозно взявся за справу та повернув в Україну кримінального авторитета Москала і виписав йому підозру, подав у відставку?

Я не буду мовчати. Я не можу мовчати.

Мене тільки хвилює питання, чому весь день мовчите ви?

Чому ви терпите це знущання? Чому вам сьогодні стало байдуже, що ваш новий генпрокурор починає молотком ламати справу про вбивство моєї доньки?

Чому мовчите, коли нового генпрокурора взагалі не цікавить доля десятків інших активістів, які пережили десятки інших нападів? А Сергію Стерненку взагалі прямо кажуть, що замість розслідування трьох нападів на нього, йому треба готуватись до тюрми?

Що відбувається? А мене теж потім в тюрму посадите, бо не мовчу?

Просто сором. Неймовірний сором.

Читайте також:
Справа Гандзюк: Левіна вирахували в Болгарії через інтернет-месенджер, – прокурор Трепак

Прокурор Трепак подав у відставку, Венедіктова знайшла йому заміну

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна