У принца Чарльза виявили коронавірус

 

71-річний принц Уельський Чарльз, син королеви Великої Британії Єлизавети II, здав позитивний тест на коронавірус SARS-CoV-2.

Про це в середу, 25 березня, повідомляє Sky News із посиланням на заяву Кларенс-гаусу — вестмінстерської резиденції членів британської королівської сім’ї.

У заяві зазначається, що принц Чарльз мав легкі симптоми зараження, але при цьому почувався достатньо добре, аби протягом останніх кількох днів почав працювати з дому.

“Наразі неможливо встановити, від кого принц заразився коронавірусом, оскільки протягом останніх тижнів він брав участь у великій кількості заходів у зв’язку зі своєю публічністю”, — додають у Кларенс-гаусі.

Дружина Чарльза — Камілла, герцогиня Корнуольська, — також здала тест на коронавірус, але він показав негативний результат, ідеться в заяві.

Чарльз і Камілла самоізолювалися в замку Балморал в Шотландії.

Зазначимо, що Чарльз наразі є безпосереднім спадкоємцем королівського трону Великої Британії.

Читайте також:
79-річний іспанський тенор Пласідо Домінго захворів на коронавірус

Голлівудська актриса Ольга Куриленко захворіла на коронавірус

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна