Китай відкриває місто Ухань, звідки поширилася пандемія COVID-19

 

Влада Китаю ухвалила рішення скасувати обмеження на в’їзд і виїзд з провінції Хубей з середи, 25 березня, після пандемії коронавірусу.

Про це у вівторок, 24 березня, повідомляє “Еспресо” з посиланням на китайські ЗМІ.

Також із 8 квітня в Ухані будуть зняті обмеження на проїзд по транзитних шляхах і відновлено транспортне сполучення на в’їзд і виїзд з міста.

“З 00:00 годин 25 березня, за винятком району міста Ухань провінції Хубей будуть зняті обмеження на дорогах і відновлено рух транспорту на в’їзд і виїзд”, – йдеться в документі регіонального державного комітету у справах охорони здоров’я.

Місто Ухань, яке вважають епіцентром розповсюдження коронавірусу Covid-19, може повністю очиститися від інфекції до кінця березня.

Після того, як блокада міста буде послаблена, влада все ще має строго виконувати дії, спрямовані на контроль над вірусом, щоби запобігти можливі нові спалахи.

Станом на 24 березня в Ухані вже четвертий день немає нових випадків коронавірусу.

Читайте також:
Президентка Естонії Кальюлайд розкритикувала дії ЄС під час коронавірусної кризи

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна