Зеленський звільнив Лероса з посади свого позаштатного радника

 

Президент України Володимир Зеленський звільнив народного депутата з фракції “Слуга народу” Гео Лероса з посади свого позаштатного радника.

Відповідний указ глава держави підписав у п’ятницю, 20 березня.

“Увільнити Лероса Гео Багратовича від виконання обов’язків Радника Президента України (поза штатом)”, – йдеться в документі.

Сам народний депутат від “СН”, коментуючи своє звільнення з посади радника президента, написав у фейсбуці: “Бачу, [голова офісу президента Андрій] Єрмак прочитав моє інтерв’ю”.

Ввечері 19 березня видання “Цензор.НЕТ” оприлюднило інтерв’ю з Леросом, у якому той розкритикував домовленості в Мінську про створення “консультативної ради” за участю представників окремих районів Донецької та Луганської областей.

Як інформувала “Новинарня“, також Гео Лерос став одним із 18 депутатів від “Слуги народу”, які поставили свої підписи під зверненням до секретаря Ради безпеки і оборони Олексія Данілова з проханням звільнити з посади свого радника Сергія Сивохо.

Володимир Зеленський призначив художника та режисера, автора проєкту CityArt, ініціатора створення серії муралів Гео Лероса позаштатним радником президента 24 червня 2019 року.
Він, зокрема, автор відомого муралу із вчителькою у прифронтовій Авдіївці.

Лерос був 33-м номером виборчого списку “Слуга народу” на позачергових парламентських виборах 2019 року.

Читайте також:
Демарш “слуг”: депутати монобільшості підписуються під заявою проти “консультативної ради з ОРДЛО”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна