Зеленський про серіал “Слуга народу” і роботу президента: Це дуже схоже

доповнено

Володимир Зеленський порівняв зйомки комедійного серіалу “Слуга народу”, в якому він грав роль президента, з реальним постом глави держави та сказав, що насправді “це дуже схоже”.

Про це він сказав в інтерв’ю британському виданню The Guardian, яке вийшло 7 березня.

Часопис зазначає, що Зеленський “спочатку” сказав – “дуже схоже”. Однак після цього він поправив, зазначивши, що реальна робота президента пов’язана з набагато більшими труднощами, ніж один сезон телевізійного шоу.

“Правда, проблем більше. Вони катастрофічні. Вибачте, вони з’являються, як прищі на 18-річному юнаку. Ви не знаєте, де вони з’являться і коли”, – визнав Зеленський.

Однією з останніх проблем Зеленський назвав коронавірус і розміщення в санаторії “Нові Санжари” евакуйованих з Китаю громадян, що спричинило протести місцевого населення.

Те, що міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька вирішила жити на обсервації в санаторії разом з евакуйованими, Зеленський назвав “її вибором”.

“Але запропонував це я”, – зізнався президент.

Також Зеленський невдало пожартував про наміри “вішати” людей (у контексті боротьби з олігархами) – як, можливо, зробив би його телеперсонаж.

“Якщо ми обрали демократію, ми, звичайно, не можемо вішати людей. Хоча! Іноді дуже хочеться. А знаєте, чому? Бо було б швидше. Набагато швидше”, – сказав глава держави.

Речниця Зеленського Юлія Мендель поспішила додати, що це лише такий жарт. Президент погодився з нею, що пожартував.

Читайте також:
Зеленський дав Путіну рік на завершення війни. Інакше – вихід із “Мінська”

Зеленський розчарований через відсутність запрошення до Білого дому

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна