“Слуги” одноголосно підтримають Іонушаса на посаду генпрокурора, – Арахамія

 

Глава фракції “Слуга народу” Давид Арахамія заявляє, що в разі, якщо народний депутат Сергій Іонушас стане кандидатом на посаду генерального прокурора, то фракція підтримає його призначення.

Про це у середу, 4 березня, передає “Новинарня” з посиланням на “Інтерфакс-Україна”.

“Заміну будемо шукати разом офісом президента, але в фракції у нас одноголосна позиція за Іонушаса була висловлена ​​позачергово. Дуже багато людей підтримують нашого колегу. Я не знаю, чи буде він кандидатом, але якщо він ним стане – у нього точно будуть голоси” , – заявив Арахамія.

Нагадаємо, раніше Комітет Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності підтримав проєкт постанови про висловлення недовіри генеральному прокурору Русланові Рябошапці.

Водночас Рябошапка вважає, що Верховна Рада зацікавлена ​​в його відставці, адже органи прокуратури після проведення реформи очистилися від тих співробітників, з якими парламентарі звикли мати справу.

Читайте також:
Якщо повернуті з ОРДЛО “беркути” прийдуть на суд, не буде підстав міняти їм запобіжні заходи, – Рябошапка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна