Затриманого в Греції екскомбата “Айдару” Мельничука звільнили з-під варти

 

Затриманого в Греції народного депутата України VIII скликання, екскомандира “Айдару” Сергія Мельничука звільнили з-під варти.

Про це у вівторок, 3 березня, повідомив директор Департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев, інформує “Укрінформ”.

“Мельничука звільнили з під варти”, – зазначив він.

Директор департаменту поінформував, що звільнення відбулось за рішенням прокурора на підставі повідомлення центрального органу Інтерполу про призупинення заявки Росії та її перегляд щодо затримання Мельничука.

Прокурор грецького міста Салоніки у вівторок, 3 березня, мав розглянути справу Мельничука і ухвалити рішення про утримання його під вартою або звільнення.

Сам Мельничук у фейсбуці вже встиг вийти у прямий ефір та подякувати за підтримку.

Як повідомляла “Новинарня“, колишній командир батальйону “Айдар” та народний депутат 8 скликання Сергій Мельничук 1 березня заявив у фейсбуці, що його затримали на кордоні з Грецією на вимогу Росії.

За словами Мельничука, його в міжнародний розшук оголосила Росія, а затримали на кордоні Болгарії та Греції.

Читайте також:
Мазур два роки без проблем їздив у Польщу і вважає, що Інтерпол “здався” під тиском Росії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна