Гончарук прокоментував свою можливу відставку

 

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук прокоментував свою можливу відставку, заявивши, що “жодних заяв” не писав.

Про це він повідомив у понеділок, 2 березня, на брифінгу.

Гончарук відповів на питання про те, чи написав він заяву про звільнення.

“Я жодних заяв станом на цю хвилину не писав. Також багато знаю, чув. Очевидно, у нас будуть з цього приводу консультації з президентом і парламентом. Станом на сьогодні, я більше нічого коментувати не хочу”, – сказав він.

Читайте також:
Зеленський домагається відставки всього уряду, а не лише Гончарука, – аналітик

Як повідомляла “Новинарня“, 28 лютого голова Верховної Ради Дмитро Разумков оголосив про скликання позачергового пленарного засідання парламенту на 4 березня, на 16:00.

Рада розглядатиме “питання про Кабінет міністрів України та про діяльність МВС України, СБУ, ДБР, НАБУ, Офісу Генпрокурора у сфері подолання корупції в Україні і зміцнення правопорядку”.

Також повідомлялося, що на посаду прем’єр-міністра розглядається кандидатура Сергія Тігіпка, який підпадає під закон про люстрацію, оскільки як в уряді Миколи Азарова обіймав посаду віце-прем’єра.

Разом з тим, у розмові з журналістами голова парламентської фракції “Слуга народу” Давид Арахамія обіцяв, що Тігіпка не зроблять прем’єром.

У вівторок, 3 березня, Конституційний суд України продовжить розгляд скарги на закон “Про очищення влади”, згідно з яким 47 чиновників часів президентства Віктора Януковича, не мають права обіймати посади у владі.

Читайте також:
Зеленський підтвердив, що зустрічався з Тігіпком. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна