Зеленський підтвердив, що зустрічався з Тігіпком. ВІДЕО

 

Президент Володимир Зеленський підтвердив, що зустрічався з колишнім віцепрем’єром Сергієм Тігіпком.

Про це передає “Новинарня” у середу, 26 лютого, з посиланням “Радіо Свобода”.

“Я, дійсно, з багатьма людьми зараз веду співбесіди… І з паном Тігіпком я теж зустрічався. Це правда”, – сказав глава держави в кулуарах форуму Age of Crimea.

Водночас і чинний прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що дійсно бачився з бізнесменом і колишнім політиком Сергієм Тігіпком, оскільки наразі шукають людей в уряд.

“Я за останній місяць десь подивився близько 20 осіб. Нам дійсно треба підсилення радниками, можливо, на якусь посаду в уряді, людьми, які дуже добре розуміють, що таке промисловість. Тому спілкування у мене було дуже багато з різними людьми. Але більше коментувати нема чого”, – сказав Гончарук, передає “Українська правда”.

Як інформувала “Новинарня“, нещодавно у ЗМІ з’явилася інформація про те, що президент Володимир Зеленський розглядає кандидатуру бізнесмена і експолітика Сергія Тігіпка на пост прем’єр-міністра замість Олексія Гончарука.

Читайте також:
Зеленський розглянув звернення Гончарука про відставку: що вирішив

“Приниження парламенту”: депутати прокоментували заяву Гончарука про відставку на ім’я президента

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна