В Італії від коронавірусу померла шоста людина: пасажирам прямих рейсів до Києва мірятимуть температуру

 

Кількість загиблих в результаті спалаху коронавірусу в Італії зросла до шести людей, українські прикордонники заявляють, що мірятимуть температуру пасажирам прямих рейсів із Італії в аеропортах Києва.

Про це в понеділок, 24 лютого, заявив глава Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко.

Останньою жертвою в Італії стала жінка у Ломбардії, яку було госпіталізовано в Брешії з муніципалітету Крема. Вона страждала онкологічним захворюванням, пише “Європейська правда” з посиланням на “Rai News”.

Жінка стала п’ятою жертвою вірусу у Ломбардії. Ще одна людина померла у Венето. Усі загиблі в Італії – літні люди, які мали проблеми зі здоров’ям.

Станом на понеділок 224 людини в країні заразились новим коронавірусом Covid-19. Італія – на третьому місці у світі за кількістю випадків заражень після Китаю та Південної Кореї.

Разом, з тим, пасажири, які прибувають в аеропорти “Бориспіль” і “Жуляни” рейсами прямого авіаційного сполучення з Італією, з вечора понеділка, 24 лютого, будуть проходити обов’язкову температурну перевірку.

“Нами прийнято рішення, і сьогодні з 20:00 години всі прямі рейси … всі пасажири, які прилітають на в’їзд в Україну, будуть проходити температурну перевірку… Я підкреслюю, це аеропорти “Бориспіль” і “Жуляни”. З інших аеропортів жодні регулярні рейси не виконуються”, – сказав глава ДПСУ Сергій Дейнеко на брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусу в Києві в понеділок.

Читайте також:
Коронавірус в Італії: через ФБ розганяють фейки про паніку серед українців

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна