Під ДБР протестують проти призначення Венедіктової, біля будівлі – силовики та автозак

 

Більше сотні силовиків взяли у оточення вхід до будівлі Державного бюро розслідувань. Так готуються до протесту, який організовує “Рух опору капітуляції”.

Про це увечері в понеділок, 24 лютого, інформує “5 канал”.

Активістів обурила ініціатива очільниці ДБР скасувати амністію для учасників Революції Гідності.

Фото: 5 канал

Відповідну ініціативу т.в.о. директора бюро Ірини Венедиктової публічно підтримав і один з організаторів злочинів режиму Януковича – Андрій Портнов.

На знак протесту проти такої ініціативи, проти глобального перегляду результатів Євромайдану – активісти йдуть до будівлі ДБР на вул. Петлюри, 15.

Фото: 5 канал

Як інформувала “Новинарня“, раніше очільниця Державного бюро розслідувань Ірина Венедіктова заявила, що необхідно скасувати закон про амністію учасникам Революції Гідності. За її словами, дія відповідного закону від 2014 року – суперечить чинному Кримінальному процесуальному кодексу і перешкоджає “об’єктивному розслідуванню вбивств правоохоронців”.

Читайте також:
У ДБР анонсували законодавчі зміни, аби покарати винних у розстрілі Небесної Сотні

Венедіктова отримала двох заступників і прокоментувала призначення в ДБР адвоката Януковича

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна