Консульство України в Мілані зупиняє прийом громадян

 

Генконсульство України в Мілані зупиняє прийом громадян і видачу документів.

Про це дипломатична установа заявила в понеділок, 24 лютого.

Причиною призупинення роботи дипустанови стало активне поширення на території Ломбардії коронавірусу.

Відтак, відповідно до розпорядження президента Ломбардії А.Фонтани та Міністра охорони здоров’я Італії Р.Сперанца про введення превентивних заходів, консульство України також призупиняє роботу.

“Генеральне консульство України в Мілані, за погодженням з МЗС України, з 25 лютого цього року призупиняє прийом громадян та видачу документів. Прийом громадян буде відновлено після отримання відповідних рекомендацій від регіональних органів влади Ломбардії, про що буде своєчасно повідомлено”, – йдеться у повідомленні.

У консульстві вказали, що у разі виникнення надзвичайної ситуації, наприклад втраті документів, підтвердженій необхідності термінового виїзду в Україну, смерті родича, ДТП, арешті, варто звертатися на гарячу лінію консульства +39 348 725 4038 або на електронну пошту [email protected].

Як інформувала “Новинарня“, кількість загиблих в результаті спалаху коронавірусу в Італії зросла до шести людей станом на понеділок, 24 лютого.

Українські прикордонники заявили, що мірятимуть температуру пасажирам прямих рейсів із Італії в аеропортах Києва.

Читайте також:
Коронавірус в Італії: через ФБ розганяють фейки про паніку серед українців

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна