Переваги кросівок від бренду Asics ℗

 

Коли мова йде про переваги саме брендового взуття перед звичайним, можна визначати такі особливості як стиль, відповідність актуальним трендам тощо. Щодо спортивного взуття, тут на перший план виходить саме те, що імениті бренди пропонують набагато більш продуманий і ергономічний дизайн кожної пари взуття. Так, марка Asics виробляє не тільки стильні кросівки, але й дбає про показники безпечності для здоров’я суглобів, зв’язок тощо. Це дуже важливий аспект, якщо треба підібрати саме професійне взуття для бігу.

Чому невигідно купувати підробки і речі, які не є брендовими?

На сьогоднішні дуже важливо уважно підходити саме до підбору взуття, адже під час занять спортом шкіра людини безпосередньо контактує з тим матеріалом, з якого взуття пошите. Якщо тканина або інші матеріали будуть неприємно пахнути ацетоном, іншими хімічними сполуками (що часто буває, якщо замовляти кросівки, наприклад, з Китаю), то в цьому випадку є ризик для здоров’я – алергічні реакції можуть незабаром з’явитися не тільки на шкірі, але й дати про себе знати більш серйозними наслідками.

Серед переваг купівлі саме брендового взуття марки Asics наступні:

  1. Ціна, яка повністю відповідає якості товару. Продукція бренду Asics проходить сертифікацію, має всі відповідні документи, а тому і звичайний споживач, і професійний спортсмен не переживають з приводу якості продукту, а також його безпечності.
  2. Є досить багато різновидів кросівок, а тому кожен спортсмен може підібрати щось для себе. Наприклад, є спортсмени-початківці, які бігають всього по 30-40 хвилин 2-3 рази на тиждень. Водночас є чемпіони і професіонали, які бігають постійно і кожен день. І перша, й друга група можуть обирати для себе кросівки Asics, орієнтуючись на свої потреби.
  3. Будь-які кросівки виробляються з урахуванням потреб саме спортсменів. Наприклад, у кросівках Asics є спеціальна устілка, яка забезпечує комфортне положення стопи і п’ятки, є дихаючий шар тканини, що так важливо саме для занять виснажливими видами спорту. Також фірмові кросівки можуть мати безліч інших переваг залежно від їх призначення (наприклад, взуття може бути вироблено із нових, більш технологічних матеріалів, які використовуються для підошви тощо).

Залежно від того, в яких саме умовах, скільки часу на тиждень або день ви займаєтесь спортом, підбирайте собі саме брендові кросівки марки. Ви будете відчувати різницю кожен раз, коли вирішуєте пробігти зайвий кілометр або ж зайнятися іншим видом спорту.

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна