Уряд спростив процедуру отримання дозволів на використання надр

 

Кабінет міністрів на засіданні у середу, 19 лютого, схвалив постанову, яка дозволить спростити процедуру отримання дозволів на використання надр.

Як передає “Новинарня“, про це прем’єр-міністр України Олексій Гончарук заявив на брифінгу після засідання уряду, повідомляє “Укрінформ”.

“Ми прийняли постанову Кабміну, яка змінює процедуру, спрощує процедуру отримання дозволів на використання надр. Останні якісь бар’єри, недоліки, які існували для надрокористувачів, ми прибираємо, прибираємо певні передумови для виникнення корупції”, – сказав Гончарук.

За його словами, аукціони мають буди прозорими, підприємства та інвестори, які хочуть вкладати кошти у видобуток корисних копалин в Україні, мають бути у однакових умовах та бути захищеними від свавілля чиновників.

Читайте також:
В Україні вперше дозволили видобувати уранову руду приватній фірмі. “Прокладці” з кола Авакова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна