Атакою на Золоте Путін показав, хто насправді контролює ситуацію в ОРДЛО, – Казанський

 

Російське командування віддало окупаційним військам на Луганщині наказ вчинити масовану атаку в зоні розведення під Золотим, щоб показати, хто насправді “господар становища” в ОРДЛО.

Як передає “Новинарня“, таку думку у вівторок, 18 лютого, висловив журналіст, громадський активіст, переселенець з Донбасу Денис Казанський.

Він зазначив, що напередодні журналісти питали його думку з приводу створення т. зв.”платформи примирення і єдності” з мешканцями ОРДЛО. “Я відповів, що можна створити хоч десять таких платформ, але вони нічого не вирішать і не змінять ситуацію. Тому що в ОРДЛО місцеве населення з 2014 року не є суб’єктом прийняття рішень, і навіть якщо завтра всі жителі Луганська поголовно стануть бандерівцями, від них уже нічого не залежатиме. Ситуацію в ОРДЛО контролює уряд Росії. І поки Путін не виведе звідти війська і не побажає закінчити війну, бойові дії не припиняться“, – пише Казанський у фейсбуці.

“Сьогоднішні події підтвердили ці слова. Упевнений, що команду на атаку наших позицій Кремль віддав саме з цією метою – продемонструвати, хто господар становища. Показати, наскільки жалюгідно і безглуздо виглядає презентація “платформи примирення” Сивохо. Показати, що Зеленський не контролює ситуацію і що його обіцянки миру неспроможні”, – наголосив Денис Казанський.

Читайте більше про події на Луганщині:
Окупанти наступають на ділянці розведення біля Золотого, ЗСУ зазнали втрат

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна