У Британії оштрафували “НТВ-Мир Балтия” за програму про Скрипалів

 

Британський медіарегулятор Ofcom наклав штраф у розмірі 20 тисяч фунтів стерлінгів на зареєстровану в Сполученому Королівстві компанію Baltic Media Alliance Limited за порушення правил мовлення, допущені телеканалом “НТВ-Мир Балтия”.

Як передає “Новинарня” у понеділок, 17 лютого, про це йдеться в поширеній заяві Ofcom.

2 квітня 2018 року Baltic Media Alliance Limited транслювала новинну програму Today, в якій обговорювалось питання отруєння Сергія та Юлії Скрипалів у Солсбері в березні 2018 року.

Торік у лютому Ofcom встановив, що вказана програма не відповідала критеріям неупередженості та порушила низку правил Кодексу телекомунікаційного мовлення Ofcom.

У зв’язку з цим Ofcom наклав на Baltic Media Alliance Limited штраф в розмірі 20 тисяч фунтів стерлінгів та зобов’язав представити в ефірі виклад претензій Ofcom з приводу роботи каналу.

Компанії Baltic Media Alliance Limited належить ліцензія на здійснення мовлення “НТВ-Мир Балтия” в Європі.

Як писала “Новинарня“, Служби розвідки Великої Британії вважають, що президент РФ Володимир Путін, “ймовірно”, схвалив напад на Сергія Скрипаля, колишнього російського військового офіцера, та його дочку, які отруїлися, але вижили.

Читайте також:
Британська амбасадорка у РФ підтвердила, що Скрипалі живі

Отруєння Скрипалів: Чепігу знайшли на весільному фото доньки генерала ГРУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна