“Зеленський має унікальну здатність злити всіх”, – Казанський про спільні патрулі й переговори з ОРДЛО

 

Денис Казанський
журналіст, блогер, переселенець з Донеччини

(FB)

Володимир Зеленський має унікальну здатність казати взаємовиключні речі і в результаті злити абсолютно всіх.

На конференції в Мюнхені він спочатку заявив, що Україна не буде вести переговори з лідерами угруповань “ЛНР/ДНР”. А потім припустив можливість створення спільних патрулів ЗСУ та представників тимчасово окупованих територій.

У підсумку ЗМІ РФ та “ЛДНР” з обуренням пишуть, що Зеленський “відмовляється виконувати Мінські угоди та вести переговори з народними республіками”. А наші ЗМІ з обуренням пишуть про спільні патрулі з бойовиками.

Як ці висловлені Зеленським тези узгоджуються одна з іншою – неясно.

Як можна домовитися про спільні патрулі кордону з бойовиками, не ведучи переговорів з їхніми лідерами? Навряд чи на це питання може відповісти сам президент.

Ніхто нічого не зрозумів, усі зляться, при цьому на 99% зрозуміло, що ніяких виборів в ОРДЛО за українськими законами та жодних патрулів у доступному для огляду майбутньому не буде. Бо війна триває, квітнева зустріч у нормандському форматі, швидше, за все не відбудеться, тому що не виконані домовленості паризького саміту, немає і розуміння щодо подальшого розведення військ. Ніщо не вказує на близькість завершення конфлікту.

Читайте також:
“Ментальний сигнал про єдність країни”: Зеленський допустив спільні патрулі в ОРДЛО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна