Комунікаційний офіс Кабміну очолила піарниця з “1+1” Світлана Павелецька

 

Комунікаційний офіс Кабінету Міністрів України очолила Світлана Павелецька, яка донедавна була директором з маркетингових комунікацій та членом правління групи “1+1 медіа”.

Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на коментар самої Павелецької.

“Після роботи в медіа це гідний виклик та високий рівень необхідного стресу. Для мене велика вдача та відповідальність бути частиною команди, яка працює заради позитивних змін в країні. Як ми казали на “плюсах”: нашу роботу бачать усі”, – заявила Павелецька.

За інформацією “ДМ”, Світлана Павелецька працювала в “1+1 медіа” з 2011-го по 2020 рік. Спершу була главою піар-департаменту “1+1 медіа”. Із серпня 2018 року очолювала департамент маркетингових комунікацій “1+1”, який об’єднав функції PR та маркетингу групи. У серпні 2019 року Павелецька стала членом правління “1+1 медіа” ‒ нового органу управління холдингом.
17 січня 2020 року Світлана залишила медіагрупу, яка вирішила знову розділити функції маркетингу та корпоративних комунікацій.
До приходу в “1+1 медіа” Світлана Павелецька відповідала за корпоративні комунікації активів, які входять у службу продажів компанії “Метінвест”, а перед тим очолювала піар-агентство Pillar Hill&Knowlton.
У 2016 році Світлана Павелецька разом із гендиректором “1+1 медіа” Олександром Ткаченком і гендиректором агентства УНІАН Артемом Ковальовим стала співзасновницею книжкового видавництва “Книголав”.

Читайте також:
У голови ОП Єрмака з’явилася прессекретарка

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна