У голови ОП Єрмака з’явилася прессекретарка

 

Прессекретаркою новообраного голови офісу президента Андрія Єрмака стала колишня шеф-редакторка видання L’Officiel Online, засновниця нетворкінг-платформи Charitum та інтернет-журналу Vector Даша Зарівна.

Про це вона написала у Twitter у вівторок, 11 лютого, втім станом на середу, 12 лютого, допис прибрала.

“Хто прессекретар глави офісу президента України, той я. Рік починається цікаво, що я можу сказати”, — написала вона російською.

У своєму останньому пості у Facebook Зарівна вказала, що перебуває разом з Єрмаком в офісі президента, зазначивши, що деталі та офіційний коментар будуть згодом.

В “Інстаграмі” Зарівної є світлина із Єрмаком від 7 листопада 2019 року.

“Сьогодні була на лінії розведення в районі населеного пункту Богданівка (Петрівське), потім в Золотому. Забезпечувала комунікаційний супровід поїздки помічника президента Андрія Єрмака, міністрів Кабміну і чотирьох послів – США, Франції, Німеччини та Великобританії”, – написала тоді вона також російською.

Раніше Зарівна запустила новий інтернет-журнал про технології і бізнес Vector і комунікаційне агенство Vector PR, пише “Детектор медіа”.

До цього Зарівна була шеф-редакторкою видання L’Officiel Online та заснувала нетворкінг-платформу благодійних аукціонів Charitum.

У середу, 12 лютого, запланована перша пресконференція Андрія Єрмака на посаді глави офісу президента.

Читайте також:
#MendelOut: журналісти вимагають звільнити речницю президента Юлію Мендель

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна