Київський бронетанковий завод передав ЗСУ 25 модернізованих танків Т-72АМТ

 

Київський бронетанковий завод (КБТЗ) протягом січня-лютого 2020 року передав у Збройні сили України 25 відремонтованих і модернізованих основних бойових танків Т-72АМТ.

Про це у п’ятницю, 14 лютого, передає “Новинарня” з посиланням на інтернет-видання Ukrainian Military Pages.

За словами виконувача обов’язків директора бронетанкового заводу Володимира Синявського, військовим уже передано 25 (із 31) модернізованих танків.

Серед оновлень прилади нічного бачення з електронно-оптичними перетворювачами третього покоління, нічний приціл 1К13 із можливістю ведення вогню керованою ракетою “Комбат”, комплекс динамічного захисту “Ніж” замість “Контакту”, радіостанції Aselsan, навігаційна система СН-3003 “Базальт”, потужніший двигун В-84-1 замість В-46, елементи ходової від Т-80.

Як інформувала “Новинарня“, у січні на Київському бронетанковому заводі відвантажили першу партію відремонтованих танків Т-72.

Читайте також:
Польща і Франція планують спільно будувати європейський танк

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна