Ізраїльські літаки атакували склади з боєприпасами в районі Дамаска

 

Пізно ввечері у четвер, 13 лютого, в сирійських ЗМІ з’явилися повідомлення про те, що у зв’язку з атакою іноземних літаків була активована система ППО в районі Дамаска.

Сирійське інформаційне агентство SANA з посиланням на джерело в армії Сирії передало, що близько 23:45 ракети були запущені з ізраїльської частини Голанських висот.

Декілька ракет було збито силами ППО. Про потерпілих або заподіяний матеріальний збиток офіційними джерелами не повідомлялося.

Пресслужба Армії оборони Ізраїлю повідомлення, що надходять з Сирії, не коментує.

У ніч на 14 лютого організація The Syrian Observatory for Human Rights, що базується в Лондоні, повідомила, що були атаковані об’єкти проіранських сил. Зокрема, був завданий удар по складу з іранською зброєю.

Телеканал “Аль-Арабія” передає, що було атаковано п’ять цілей, у тому числі ракетні склади біля аеропорту Дамаска.

Відзначається, що удари були завдані через декілька годин після того, як зброю було вивантажили в цьому аеропорту і вивезли на вантажівках на склади.

Читайте також:
Обстріли в Ідлібі: Ердоган заявляє про загибель 14 турецьких військових

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.