Зеленський поїде на Мюнхенську безпекову конференцію. Від РФ буде Лавров

 

Президент України Володимир Зеленський відвідає Мюнхенську конференцію з безпеки, яка відбудеться 14-16 лютого.

Про це йдеться на сторінці конференції у Facebook.

“Ми раді, що президент України Володимир Зеленський приєднається до нас для обговорення питання України на високому рівні”, – сказано в повідомленні.

Російську делегацію на заході очолить глава МЗС Сергій Лавров. Інформацію у коментарі журналістам на пресконференції повідомив глава Мюнхенської конференції Вольфганг Ішингер, пише “Інтерфакс”.

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель цього року не братиме участі в конференції. Уряд Німеччини представлятимуть глава МЗС Гайко Маас, міністр оборони Аннегрет Крамп-Карренбауер і глава МВС Горст Зеєгофер.

За словами Ішингшера, зустріч в “нормандському форматі” на міністерському рівні в Мюнхені не планується.

“Мені невідомо, що є якесь конкретне планування переговорів на міністерському рівні. Формальна зустріч в “нормандському форматі”, за моїми даними, не запланована”, – сказав він.

Читайте також:
Зеленський попросив Папу Римського допомогти звільнити полонених українців

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна