У Миколаєві поліцейський на зустрічі випускників обікрав однокласників

 

У Миколаєві працівник поліції під час зустрічі випускників обікрав чотирьох своїх шкільних товаришів.

Про це у середу, 5 лютого, повідомляє сайт “Преступности.Нет” із посиланням на учасників цього заходу.

Колишні однокласники зібралися в одному із закладів у центрі Миколаєва у суботу, 1 лютого. Згодом у компанії помітили, що у присутніх із сумок зникли гроші – загалом близько 4,5 тисячі гривень.

Постраждалі викликали на місце події правоохоронців, а також звернулися до персоналу закладу.

Переглянувши відео із камер спостереження, менеджер скопіював його і надіслав постраждалим. Там було зафіксовано, що крадіжку вчинив один із учасників заходу, скориставшись відсутністю людей довкола.

Також відвідувачі закладу стверджували, що бачили, як чоловік в туалеті намагався змити купюри в унітаз.

Чоловік, якого викрили, попросив вибачення у знайомих і пообіцяв повернути гроші. Постраждалі відмовилися писати заяву на свого однокласника.

У відділенні комунікації Головного управління Нацполіції в Миколаївській області підтвердили, що на лінію “102” надходило повідомлення про крадіжку грошей у цьому закладі, але відвідувачі запевнили правоохоронців, які прибули за вказаною адресою, що “інцидент вичерпаний” і вони не писатимуть заяву.

Як зазначають у виданні, чоловік на відео дуже схожий на працівника поліції Антона Сімакова. В соцмережах його позначали на фото у компанії, яка відпочивала 1 лютого там, де відбулася подія.

Фото: “Преступности.Нет”

Відповідно до декларації Сімакова, він є старшим інспектором управління організаційно-аналітичного забезпечення і оперативного реагування ГУ НП на Миколаївщині.

Як зазначають журналісти, після звільнення керівництва Кривоозерського райвідділку через вбивство поліцейським мешканця селища Олександра Цукермана в 2016 році, Сімаков також виконував обов’язки очільника цього райвідділку. До цього він був командиром роти №4 бальйону №1 управління патрульної поліції Миколаєва.

У декларації за 2018 рік Сімаков вказав, що за службу в поліції за рік отримав 141 тис. гривень зарплатні (близько 11,75 тис. грн щомісяця).

Читайте також:
У Миколаєві жінка заявила про поранення в шию біля поліцейського стрільбища

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна