У Миколаєві жінка заявила про поранення в шию біля поліцейського стрільбища

 

Поліція проводить перевірку з приводу заяви про отримання тілесних ушкоджень громадянкою неподалік поліцейського стрільбища в Миколаєві.

Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції Миколаївської області.

“20 грудня до поліції Центрального району звернулась 38-річна місцева мешканка та повідомила, що, коли вона вигулювала собак у районі стрільбища, де тренуються поліцейські, отримала дотичне тілесне ушкодження шиї.

За свідченнями потерпілої, вона перебувала у 200-250 метрах навскоси від місця проведення стрільб, коли відчула печіння в області шиї. Жінка чула, що в цей час на полігоні проводяться навчальні стрільби. Ані одяг, ані інші частини тіла ушкоджень не зазнали”, – ідеться в повідомленні.

Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. ст. 125 ККУ “Умисне легке тілесне ушкодження”. Призначено проведення відповідних медичних експертиз, які мають встановити походження поранення та характер методу його отримання.

Вирішується також питання щодо передачі провадження за підслідністю до ДБР.

Читайте також:
На Київщині обстріляли екіпаж поліції

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна