Новим віце-прем’єром Рада призначила Дениса Шмигаля

 

Верховна Рада підтримала за основу та в цілому проєкт постанови “Про призначення Дениса Шмигаля віце-прем’єр-міністром – міністром розвитку громад та територій України“.

Як повідомляє “Новинарня“, за документ у вівторок, 4 лютого, проголосували 278 нардепів.

Денис Шмигаль у серпні минулого року був призначений на посаду очільника Івано-Франківської ОДА.
Він є кандидатом економічних наук – захистив дисертацію з регіональної економіки та розміщення продуктивних сил.
У січні 2018 року Шмигальстав директором Бурштинської ТЕС (ПАТ ДТЕК “Західенерго”), яка входить до холдингу олігарха Ріната Ахметова.
Раніше обіймав посаду голови департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА, а також був заступником начальника управління Міністерства доходів і зборів у Львівській області.

Профільний комітет рекомендував Раді призначити голову Івано-Франківської ОДА Дениса Шмигаля віце-прем’єр-міністром – міністром розвитку громад замість Альони Бабак, депутатки ВР минулого скликання від “Самопомочі”.
Бабак пішла у відставку з Мінрозгрому 16 січня.

Читайте також:
У КМДА Кличка призначили людей, наближених до помічника Зеленського

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна