Івано-Франківську ОДА очолив ексменеджер Ахметова

 

Президент України Володимир Зеленський призначив Дениса Шмигаля головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Як повідомляє “Новинарня“, відповідне оголошення він зробив в ході робочого візиту в п’ятницю, 2 серпня, до Івано-Франківська, а указ вже опублікований на сайті глави держави.

Зокрема, на представленні нового голови ОДА Зеленський назвав Прикарпаття красивим краєм, але поскаржився на відсутність доріг.

“Хочу представити нашу нову людину. Дуже потужний менеджер і я заздрю Івано-Франківській області … Хочу призначити Дениса Шмигаля головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації”, – зазначив Зеленський.

Відзначимо, що 24 липня призначення Шмигаля погодив Кабінет міністрів України. Шмигаль в січні минулого року став директором Бурштинської ТЕС (ПАТ ДТЕК “Західенерго”), яка входить до холдингу олігарха Ріната Ахметова.

До цього обіймав посаду голови департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА, а також був заступником начальника управління Міністерства доходів і зборів у Львівській області.

Як інформувала “Новинарня“, Зеленський підтвердив, що Богдан написав заяву про відставку.

Читайте також:
Зеленський призначив нового голову Черкаської ОДА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна