На КПВВ “Чонгар” до кінця року планують відкрити хаб

 

До кінця 2020 року на адміністративному кордоні між окупованим Кримом і Херсонською областю, в сервісній зоні контрольного пункту в’їзду-виїзду “Чонгар”, мають створити хаб.

Про це повідомляє “Крим.Реалії” з посиланням на голову Херсонської облдержадміністрації Юрія Гусєва.

За його словами, сервісна зона оновленого КПВВ “Чонгар” уже добудована, центр надання адмінпослуг готовий до роботи. Однак деякі елементи сервісної зони планують запускати поетапно.

“Щодо сервісної зони КПВВ «Чонгар», ми працюємо над тим, щоб створити там хаб. Щоб в цьому хабі надавали ті послуги, яких потребують люди, які перетинають адмінкордон — це поштовий зв’язок, банківські або адміністративні послуги. Сервісна зона добудована, ба більше, там ЦНАП готовий до того, щоб обслуговувати клієнтів. Але там буде розширений функціонал, і ми разом з нашими партнерами, з якими я уклав меморандум під час візиту президента до Азербайджану, працюємо над тим, щоб до кінця цього року цей хаб запрацював. Ми будемо поетапно впроваджувати ті елементи, які можна реалізувати швидше, ніж буде повністю запущений хаб”, — сказав Гусєв.

Як інформувала “Новинарня“, 15 листопада 2019 року контрольні пункти в’їзду-виїзду “Чонгар” і “Каланчак” на адмінмежі з незаконно анексованим Кримом відкрили після реконструкції.

Читайте також:
На КПВВ “Чонгар” упіймали бойовика “самооборони Криму”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна