Ердоган їде на зустріч із Зеленським

 

Президент Туреччини Реджеп Ердоган прибуде з офіційним візитом до України вже цього понеділка, 3 лютого.

Про це 1 лютого повідомила пресслужба офісу президента України.

“У рамках візиту відбудеться зустріч глав держав у форматі віч-на-віч, а також восьме засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною та Туреччиною під співголовуванням Володимира Зеленського та Реджепа Таїпа Ердогана”, – йдеться в повідомленні.

Головна ціль перемовин – обговорення шляхів поглиблення стратегічного партнерства та співпраці у всіх напрямах взаємодії, а також підписання низки домовленостей. Глави України та Туреччини також візьмуть участь у роботі Українсько-турецького бізнес-форуму, зазначили в ОП

Як інформувала “Новинарня“, 7-8 серпня відбувся офіційний візит президента Володимира Зеленського до Турецької Республіки. Два президенти обговорили зокрема підготовку до укладення угоди про зону вільної торгівлі.

Читайте також:
Турецький охоронець не пустив російську журналістку до Зеленського. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна