У Львові спалили автомобіль журналістки “Радіо Свобода”

 

У центрі Львова спалили автомобіль Mitsubishi Colt, який належить львівській кореспондентці української служби “Радіо Свобода” Галині Терещук та її чоловікові, журналісту Василеві Терещуку.

Як повідомляє “Новинарня“, про це журналісти написали у четвер, 30 січня, у фейсбуці.

“Щойно мені спалили машину, підійшла людина у масці”, – написала Терещук у Facebook.

Підпал автомобіля Mitsubishi Colt, 2004 року випуску, який належить подружжю Терещуків, стався близько опівночі.

Як розповіла Терещук у коментарі журналістам “Захід.нет”, вночі її чоловік почув, що в автомобілі спрацювала сигналізація, визирнув у вікно і побачив, що машина горить, відразу побіг на вулицю гасити. Одразу ж на місце викликали пожежників і поліцію.

Мешканці з сусіднього будинку випадково зафіксували, як невідомий у масці підходив до автомобіля, поклав пакет на лобове скло і підпалив, після чого втік.

Зі слів сусідів, вони навіть встигли запитати невідомого, що він збирається робити, чи підпалювати вулицю. На що цей чоловік відповів: “Ні, саме цю машину”.

Унаслідок підпалу автомобіль знищено, повністю вигоріла його передня частина.

Наразі журналістка не має версій, чому спалили її автомобіль.

Запевняє, що не має жодних конфліктів на побутовому рівні чи в родині. Тому не виключає, що це може бути пов’язано з її журналістською роботою.

На офіційному сайті Львівської області поки відсутня інформація про відкрите кримінальне провадження за фактом підпалу майна журналістів.

Як інформувала “Новинарня“, на Львівщині спалили редакцію районної газети. 

Читайте також:
У Херсоні спалили офіс “Партії Шарія”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.