У Херсоні спалили офіс “Партії Шарія”

 

В ніч з 22 на 23 січня, близько 23:50, у Херсоні невідомі здійснили підпал офісу “Партії Шарія” коктейлем Молотова.

Про пожежу заявив проросійський пропагандист Анатолій Шарій у фейсбуці.

Він уже шукає винних у підпалі офісу партії та оголосив винагороду за відеодокази.

“Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом підпалу офісного приміщення в центрі міста”, – прокоментували подію правоохоронці.

“Вчора, 22 січня, близько 23:50 в “Єдиний центр 102” поліції Херсонщини зателефонував черговий служби з надзвичайних ситуацій. Працівник ДСНС повідомив, що в Херсоні по вул. Університетській горить приміщення офісу однієї з політичних партій. На місце події виїхали керівництво та слідчо-оперативна група Херсонського відділу поліції. Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження за статтею “Умисне знищення або пошкодження майна”. Проводяться слідчо-оперативні заходи по встановленню осіб зловмисників, причетних до скоєння злочину”, – йдеться в повідомленні пресслужби поліції Херсонщини.

Як розповів начальник Херсонського відділу поліції Олександр Говорун, наслідки пожежі могли бути непередбачувані. Адже офіс розташований на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

Працівники ДСНС оперативно ліквідували пожежу, і ніхто з громадян не постраждав.

“Під час огляду місця події поліцейські встановили, що приміщення підпалили навмисно. Наразі встановлено, що зловмисник розбив вікно та закинув всередину кімнати скляну пляшку із легкозаймистою речовиною”, – заявили в відділі комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейські проводять першочергові слідчі дії.

Читайте також:
Поблизу Широкиного згоріла база парамедиків: один постраждалий

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна