У Маріуполі СБУ затримала гранатометника “ДНР”. ВІДЕО

 

Служба безпеки України заявляє, що в районі проведення операції Об’єднаних сил затримала бойовика “ДНР”, який обстрілював розташування українських військових та житлові масиви у напрямку Торецька Донецької області. 

Як повідомляє “Новинарня“, про це в понеділок, 27 січня, інформує пресцентр української спецслужби.

“Із початком збройної агресії РФ проти України мешканець Горлівки приєднався до проросійських терористів. Як стрілець-гранатометник він входив до так званого «1 армійського корпусу ДНР» та брав активну участь у боях поблизу Горлівки у напрямку Торецька та вів обстріли з позицій “Шанхай” та “6\7”,йдеться у повідомленні.

Серед іншого, він повідомив правоохоронцям, що терористи не дотримуються ніяких умов та відкривають вогонь по українських позиціях без команди.

У 2016 році після поранення у голову його комісували. Зрештою, шукаючи підзаробіток, він приїхав у Маріуполь, де й був затриманий.

Кримінальне провадження відкрили за фактом створення терористичної групи чи терористичної організації, обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою, обвинувальний акт передали до Слов’янського міськрайсуду Донецької області.

Як інформувала “Новинарня“, у Києві бойовик “ДНР” стріляв у поліцейських. Затримали через кілька годин.

Читайте також:
СБУ викрила колишню військову Нацгвардії на співпраці з бойовиками “ДНР”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна